Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Stikkord: klimafornektere

Det har vært verre før, er det grunnleggende refrenget for organiserte klimafornektere på nettet. Få av de gamle målingene de viser til, er riktige.
"Jeg har til gode å møte noen utenlands som ikke ler av påstanden om at norsk olje er renere enn olje fra andre land."
Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme.
"Klimarealistene er en en organisasjon som driver med hets av klimaforskere", sier en klimaforsker.
Har hittil avdekket 262 profiler som sprer feiliformasjon om klima i sosiale medier til ca 1 million følgere.
Nestleder Arild Hermstad i MDG ryster på hodet av påstanden. – Frp er i ferd med å melde seg ut av den politiske virkeligheten i Norge.
Grunnleggeren av den raskt voksende Facebook-gruppen har sammenlignet AUF med Hitlerjugend og kalt muslimer «vår tids nazister».
Det forberedes nå en internasjonal kampanje mot visjonen om karbonnøytralitet i EU. Flere norske klimafornektere støtter tiltaket ved å underskrive på et opprop som skal sendes FN- og EU-topper. Den britiske avisen Independent og miljønettstedet DeSmogUK skriver om saken. Ifølge de to avisene er de 400 underskriverne av oppropet en...
Og klimaendringene og dets virkninger på lokalsamfunnene er ikke lenger noe som bare truer en gang i framtiden. For 7 av 10 nordmenn har allerede erfart klimaendringer i egen kommune, viser en ny forbrukerundersøkelse gjennomført av Ipsos på oppdrag for Nordisk Miljømerking. Dette er en markant endring sammenlignet med tidligere...