søndag, september 24, 2023
- Annonse -Ledige stillinger

Ola Elvestuen valgt til president for FNs miljøforsamling

– Dette er et stort og viktig oppdrag. At verdens miljøministre gir meg denne oppgaven, er en anerkjennelse av den lederrollen Norge har i det globale miljøarbeidet, sier klima-. og miljøminister Ola Elvestuen i en pressemelding.

Miljøforsamlingen er FN miljøs hovedforsamling, og møttes i Nairobi i Kenya denne uka.

– For å ta tak i verdens store miljøproblemer som marin forsøpling, global oppvarming og tap av natur, trenger vi en global felles innsats. Min oppgave i denne rollen  blir å tilrettelegge for et godt samarbeid mellom landene.  Det blir krevende, men det er helt avgjørende at vi oppnår et godt resultat på det neste møtet i FNs miljøforsamling, sier Elvestuen.

Norge overtar vervet etter Estland. Ved FNs miljøforsamling møtes verdens miljøministre, dette skjer annethvert år i Nairobi, hvor hovedkvarteret for FN Miljø ligger.


Denne artikkelen er publisert i samarbeid med Transitmag.

Related Articles

FØLG

2,065FansLik
732FølgereSosiale medier
1,652FølgereSosiale medier
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT