Tilbyr bankkort av resirkulert plast

Alle nye bankkunder i KLP Banken får den nye korttypen, og eksisterende kunder får kort av resirkulert plast når nåværende bankkort utløper.

Leverandør av den nye korttypen er TietoEvry. Ifølge KLP reduseres CO2-utslippene med 75 prosent ved produksjon av bankkortene med gjenbruksplast. 

– Det er naturlig for oss i KLP Banken å bytte til mer miljøvennlige kort nå som det er tilgjengelig på markedet. Vi signerte FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift i 2019, og jobber med samfunnsansvar og bærekraft i alle ledd av virksomheten vår. Hvert år sender vi ut tusenvis av kort til nye og eksisterende bankkunder, og da blir bankkort av resirkulert plast et riktig bidrag til å redusere CO2-avtrykket vårt, sier administrerende direktør Leif Magne Andersen (bildet, foto: KLP) i KLP Banken.
- Annonse -
Vil du annonsere her?