Lula vant presidentvalget – Norge varsler gjenopptakelse av regnskogstøtten

Lula da Silva vant presidentvalget i Brasil, og kan se fram til Norges støtte til regnskogbeskyttelse. Foto: Wilson Dias/Abr / Agência Brasil / Wikimedia Commons / Licença Creative Commons Atribuição 3.0 Brasil.
- Annonse -
Norges klima- og miljøminister Espen Barth Eide sier kontakt om dette vil bli tatt i overgangsperioden fram til 1. januar. Det er NTB og flere norske aviser som melder dette i dag. Norge har hatt regnskogsamarbeidet med Brasil på vent siden 2019, som en følge av president Jair Bolsonaros praksis med å tillate hogst og […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på Transitmag.no.
- Annonse -